Забавления в комплекса

Барбекю? Ооо, да..Каним ви на романтична барбекю авантюра сред прекрасни горски гледки и свеж въздух…в комплекс Magic Life!

Хрупкава коричка, ароматно, крехко, сочно и добре овкусено месо. Запечени зеленчуци. Чаша хубаво вино или студена бира. Сезонът на барбекюто и грила официално е открит! Време е да съберем приятели и да спретнем вкусни барбекю вечери, които винаги се превръщат в хубави спомени.

За целта, комплексът разполага с няколко беседки, всяка със собствено барбекю. Предлагаме и обособена оборудвана кухня и зала за хранене, за да се отдадате на удоволствието от това да приготвяте храната си сами.

При създаването на комплекса, ние следваме една максима и нашата философия е комплексът да уедини човекът и природата. Да предоставим на всички наши гости безгрижна почивка, след която да се чувстват наистина отпочинали и с „презаредени батерии“, готови за нови подвизи и успехи!

Усилията ни бяха насочени към създаването на уютни и комфортни стаи, в които нищо да не ви липсва, но искаме да насочим вниманието ви и към ключов елемент, без който почивката ви нямаше да бъде до там спокойна  и това са зоните за деца.

Всички знаем, че когато стане въпрос за почивка с децата, първият въпрос, който ни вълнува е „Те какво ще правят там ?“
И така, ние също като имахме своите тревоги по този въпрос, за това обърнахме голямо внимание и насочихме усилията в изграждането на спортни детски съоръжения, за да направим Magic Life едно страхотно и забавно място и за малките.

Осигурили сме за малчуганите:
голям надуваем детски батут с размер 9,00 м/6,00 м
надуваем басейн с размер 5,50 м/3,00 м.
футболно джаги
детска площадка с пързалка и люлки
детски беседки за игри
тенис на маса
въздушен хокей
хамаци

Комплексът разполага с голяма площ, в която малките да бягат и играят, докато вие си почивате, без да се притеснявате, че те ще скучаят.

Организирайте вашата семейна почивка и се насладете на заслужена почивка за малки и големи в комплекс Magic Life! Очакваме ви!