Общи условия и политика:

Собственост

Настоящият сайт е собственост на „Меджик Лайф“ ООД, със седалище гр. Бургас, ул. „Васил Априлов“, 22, с ЕИК BG 203310294, МОЛ Гюлсюм Якуб.

Съдържанието на този уебсайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове текстови, графични, фото- и видеоматериали, публикувани в сайта, са собственост на „Меджик Лайф“ ООД в случай, че не е посочено друго.

Общи условия

Потребителите получават правото да използват услугите на сайта www.magiclifebg.com/ единствено за лични/нетърговски цели, ако изрично не е договорено друго със „Меджик Лайф“ ООД
Използването на части от текстови, фото- и видеоматериали от този сайт се допуска при условие, че бъде посочен източникът – за печатни издания, радиостанции и телевизии, и бъде добавен линк към www.magiclifebg.com/ – за интернет сайтове.
Категорично се забранява препечатването на цели материали и използването на снимки и видеоматериали от сайта www.magiclifebg.com/, без изричното писмено съгласие на „Меджик Лайф“ ООД независимо дали е посочен източникът или е поставен линк към него.
Всяко подобно действие ще бъде преследвано от „Меджик Лайф“ ООД по съдебен път с цялата категоричност и строгост на закона.
Премахването на знаците за търговска марка или принадлежност на друго право, независимо дали носителят им е „Меджик Лайф“ ООД, или трета страна, е възможно само след изрично предварително съгласие от страна на собственика.
Поставянето на линкове към материали в www.magiclifebg.com/ е свободно.
„Меджик Лайф“ ООД има право да премахва от страницата си, включително от форумите под материалите, мнения, съдържащи:

  • Нецензурни думи или изрази, както и всякакви форми на обиди, противоречащи на добрия тон;
  • Национална, политическа, етническа, религиозна, расова, полова или друга дискриминация или подтикване към расистки прояви и/или обиди към малцинствата;
  • Подтикване към жестокост, насилие, или внушение на нетърпимост между гражданите;
  • Всякакви форми на обида срещу www.magiclifebg.com/, журналистите, авторите и собствениците на медията.

„Меджик Лайф“ ООД има право да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.

Отговорност

„Меджик Лайф“ ООД прави всичко възможно да поддържа на сайта си вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на „Меджик Лайф“ ООД за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.

„Меджик Лайф“ ООД не носи отговорност за:

  • Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали, или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на неговото съдържание;
  • Информацията, включена в сайтовете, към които в www.magiclifebg.com/ са публикувани линкове, както и последиците от тяхното посещаване;
  • Мненията, изразени във форумите/коментарите под материалите;
  • Съдържанието на рекламите, публикувани на сайта.